Wat zou er gebeuren

als je het geheim van fijne relaties gewoon kunt leren?

Slechts 1 keer per jaar organiseert het team van 365 Dagen Succesvol het beroemde Superrelatie Weekend in AFAS Live (de oude Heineken Music Hall). Daar delen we het krachtige recept voor duurzame liefdevolle relaties met je. Op dit moment kun je geen kaarten kopen. Je kunt je wel vast vrijblijvend opgeven voor de geweldige Vroege Vogel aanbieding, zodat je het bijzonderste evenement van 2017 niet zult missen.

Waarom je erbij wilt zijn:

Of je nu single bent, net samen of al honderd jaar getrouwd: als je graag een geweldige liefdesrelatie wilt, maak dan je agenda leeg voor het Superrelatie Weekend op 1 en 2 juli. In twee onvergetelijke dagen vol eye-openers, bijzondere oefeningen, intieme momenten en genadeloze coaching, ontdek je precies wat voor jou het beste werkt én hoe je dat voor elkaar krijgt. Je leert stap voor stap alle ingrediënten voor de relatie van jouw dromen. En het is nog leuk ook! Ons uitgangspunt is dat je maar op twee manieren in je relatie kunt staan: óf je bent aan het investeren in elkaar, óf je bent aan het vertrekken. Als je single bent ontdek je meteen waarom eerdere relaties niet meer bestaan en hoe je dat vanaf nu kunt voorkomen. De meeste relaties zijn namelijk al mislukt voordat beide partners elkaar hebben ontmoet… en dat hoeft gelukkig niet zo te zijn.

Laat nu vast je naam en e-mail achter

en wees de eerste die het hoort als de kaartverkoop begint. Je bent uiteraard niks verplicht, maar mocht je willen komen dan profiteer je van een uitzonderlijke Vroege Vogel korting. De belangrijkste reden om je aan te melden: vorig jaar was de Heineken Music Hall ruim op tijd uitverkocht - en de volgende keer is pas weer in 2018...

 

 

 

Screen Shot 2017 02 08 at 08.43.43

Screen Shot 2017 02 07 at 14.05.57

Onder leiding van David en Arjan

David en Arjan horen bij de invloedrijkste denkers van Nederland over geluk, relaties en succes. Hun uitverkochte Superrelatie Weekend van 2016 in de Heineken Music Hall was het grootste Nederlandse evenement in zijn soort. Vanwege hun unieke combinatie van praktische spiritualiteit en resultaatgerichtheid, ontstaat er in hun seminars een unieke combinatie van grote intieme diepgang en onmiddellijke toepasbaarheid. Hun boeken rondom succes, geluk, liefde en relaties horen al vier jaar lang bij de bestverkochte boeken van Nederland en er zijn inmiddels meer dan 70.000 exemplaren van verkocht. Wekelijks schrijven ze over deze onderwerpen in het magazine van het AD en veel regionale kranten. De Amsterdamse krant Het Parool plaatste David en Arjan in het rijtje Paulo Coelho, Deepak Chopra en Brene Brown als het gaat om mensen die je het beste helpen jouw leven krachtig en plezierig te leiden.

Screen Shot 2017 02 09 at 09.55.38 

Superrelatie weekend kaarten met korting!

Geef je nu op via onderstaand formulier en ontvang een e-mail wanneer onze vroege vogel actie start voor het Superrelatie weekend!