Ben jij klaar voor de volgende stap? 

Laat je telefoonnummer achter en je bent begonnen!

Stap voor stap

Gefeliciteerd! Jij hebt een nieuwe stap gezet richting een succesvol en gelukkig leven. Je bent waarschijnlijk op deze pagina beland omdat je het gevoel hebt dat het jaarprogramma iets voor jou is, maar je hebt nog een aantal vragen voordat je de keuze kunt maken om mee te doen aan het jaarprogramma.  

Belangrijk in ons jaarprogramma is dat we het nooit hebben over enorme grote hordes en allerlei theorieën. Het is geen doorbraakprogramma waarbij we je een soort schaarste belofte doen dat na 1 weekend alles anders is. We trekken er serieus de tijd voor uit. Het is daardoor niet alleen mooie toekomstmuziek, het is daadwerkelijk een stappenplan richting het leven dat je daadwerkelijk wilt leven. 

Als jij erover twijfelt of het jaarprogramma bij je past, dan is het aanvragen van een intake gesprek een goede eerste stap. Je kunt in zo’n gesprek alle vragen stellen die je wilt en wij kijken samen met jou of het jaarprogramma bij je past.

Ben jij klaar om jouw eerste stap richting een succesvol en gelukkig leven te zetten? Vul dan onderstaand formulier in en Britt, Wouter of Femke neemt telefonisch contact met jou op om al jouw vragen door te spreken.

Arjan en David maken persoonlijke ontwikkeling concreet, tastbaar en luchtig zonder de diepgang te verliezen. Een topprogramma dat mij hielp mijn droom te verwezenlijken.

Jaap Duin

Jaap Duin
Deelnemer 2013

Ik vond het best wel spannend om mee te doen, want het programma schudt je door elkaar. Maar ikzelf en ook de mensen om me heen zien de resultaten: ik voel me krachtiger, veel meer mezelf. Ik leef veel meer vanuit vertrouwen in plaats vanuit angst.

natasja lagerweij

Natasja Lagerweij
Deelnemer 2015

Ik kom tot de kern van mijn eigen kracht, drijfveren en energie. Meedoen aan dit programma is de beste beslissing in mijn leven.

renate koning

Renate Koning
Deelnemer 2014

Ervaringen van deelnemers

Naast bovenstaande reviews hebben we nog honderden ervaringen van mensen die ons Jaarprogramma doorlopen hebben. Bekijk een aantal van deze ervaringen hier.